Anne (aivansama) wrote in vaaleanpunaiset,
Anne
aivansama
vaaleanpunaiset

 • Mood:

I'll fly to the stars and pick you up with me

Iltoja, olen Anne, 17-vuotias lukiolaistyttö, ja tämä on eka yhteisöni johon liityin (toivottavasti en tyrinyt hirveän pahasti).

Juuri tällä hetkellä mulla on aivan tajuttoman rauhallinen ja seesteinen olo, juuri sellainen sopivan uupunut ja onnellinen. Koeviikko loppui tämän viikon keskiviikkona ja huolimatta pitkän matikan rimanalitusta en voi olla muuta kuin tyytyväinen. Kävin tänään heppatallilla äitini kanssa tällä kertaa itse ihan muuten vain, äiti hoiti ratsastamispuolen. Harjailin hevosia ja lakaisin tallinkäytävää ja olin onnellinen.

Lisäksi laskin tänään, että syyslomaan on enää yksi viikko, ja lauantaina 14 päivä tämä likka lähtee reisuun! Matkustan Itä-Suomeen Nurmekseen poikaystäväni luo (itse siis asun Pohjanmaalla, Laihialla, sellaisen 475km päässä poikakaveristani), ei olla sitten kesäloman loppumisen nähty ja siitä on sentään 8 viikkoa. Tokihan sitä on mesessä tullut juteltua ja soiteltu ollaan paljon, mutta se on ihan eri asia katsoa toista aidosti silmästä silmään, tuntea toinen itseään vasten ja jutella niin, että voi vaikka supattaa asiansa toisen korvaan.

Ainiin, ja äitini uhkasi tänään ostavansa poikakaverilleni joululahjan. Jotenkin tuntui että se osoitti sillä hyväksymistä, ollaanhan me nyt kohta jo puolitoista vuotta yhdessä pyöriskeltykin. Sitten se lupasi että poikakaveri saa tulla joululomalla meille jajaja kun olen menossa Nurmekseen vanhojen tansseihin, niin äiti ja isä aikovat tulla katsomaan! JA, ollaan kuulemma pääsiäislomalla menossa johonkin sinne lähelle hiihtokeskukseen lomalle (esim. Vuokattiin), ja poikakaveri naapataan tietysti mukaan. Tulen jo onnelliseksi siitäkin kun ajattelen että saan taas jatkaa toivotonta yritystäni opettaa poikakaveri laskemaan. Viime talvena yritin, ja oli tosi mukavaa.

Höpötinpäs paljon. Lisäksi mässäsin tänään Maraboun Daim-suklaatia eikä hirveästi harmita.
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic
  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments