Lieto (lietoxic) wrote in vaaleanpunaiset,
Lieto
lietoxic
vaaleanpunaiset

 • Location:
 • Mood:
 • Music:

Pieni jäätelökioski - Romanttisen lyhytnäytelmän teille tarjoaa Lieton elämä

Kävin sitten Oulussa tänään. Oli rattoisaa ja somaa. Kävin mäkkärissä syömässä, jonka jälkeen bongasin viulua soittavan ernun. Kiertelin hetken siellä täällä, mutta sitten päätin haluavani jäätelön, jollaisen sitten menin ostamaan. Myyjiä oli kaksi kappaletta, ja juuri kun olin esittämässä oman tilaukseni (iso pallo kinuski-pähkinää), kuului vierestäni ääni, joka sanoi toiselle myyjälle, jotta "Kinuski-pähkinä, iso pallo".

Vilkaisin vierelleni esitettyäni oman tilaukseni hieman hämmentyneellä äänellä ja minua tarkastelivat silmät mustan otsatukan alta. Jos oikein muistan, en oo hyvä muistamaan miltä asiat näyttää. Valitettavasti elämäni ei ole romanttinen elokuva, eli emme menneet kahville, vaan jäätelömme saatuamme erkanimme omiin suuntiimme, minä Rotuaarin pallolle ja hän minne lie. Luultavasti en koskaan enää tapaa kinuski-pähkinätyttöä, mutta tuollainen pieni, romanttinen kohtaus täysrandomin kanssa sai silti kasvoilleni hymyn.

Näin jälkeen päin en ole edes varma, oliko kyseessä kinuski-pähkinäjäätelö, mutta samaa me kummatkin kuitenkin halusimme.
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic
  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 4 comments