biitti (biitti) wrote in vaaleanpunaiset,
biitti
biitti
vaaleanpunaiset

  • Mood:

Tällä hetkellä olen onnellinen sillä:

- on perjantai ja viikonloppu alkaa
- olen perusonnellinen, vaikka rahatilanne voisikin olla parempi
- saatan saada opinnäytetyöhön aiheen lähipäivinä, ainakin lupaavalta näyttää (tämä pudottaisi suuren taakan hartioiltani)
- minulla on karkkia töissä, joka piristää kummasti :P

It's the little things, little things, little things that make the world.

  • Post a new comment

    Error

    default userpic
  • 19 comments
Ihana leppisikoni!! Mistä se on? :)
Joo se on oikein veikeä :) Se on tuolta greatestjournalista jostakin muistaakseni löydetty. Tekijästä ei ole tietoa, mutta jos haluat niin minun puolestani voit kyllä ottaa sen itsellesikin :P
Suloinen tuo koira tuossa sinun ikonissasi myöskin!
Munkin piti kehua tuota käyttäjäkuvaa. Hurmaava!
Hihi :P
Kävin vierailemassa journalissasi ja huomasin, että sinäkin harrastat postcrossingia! Tai siis itsehän olen aivan uusi tuolla saralla, kolme mennyt perille lähettämistäni ja odottelen tässä, että milloin omasta postiluukusta kolahtaa jotakin kivaa itselleni :)
Piti tuota postcrossingia kommentoida... Se on kyllä kivaa, itse lopetin sen tuossa kun en muistanut enkä ehtinyt laittaa niitä kortteja. Mutta itseasiassa mä sain enemmän kun lähetin, jostain syystä! Ja ympäri maailmaa tuli postia. Kannattaa käydä siellä forumissa ja osallistua niihin teemoihin!! Siellä on välillä kivoja teemoja ja suurin osa niistä ihmisistä on ihan ok :)
Aah sinäkin olet harrastanut sitä :) Oho aika outoa, että sait enemmän kuin lähetit! Olin lukevinani jostakin, että kun Suomesta on niin paljon jäseniä niin kaikki eivät pakosta saa saman verran takaisin tai jotakin sellaista :o
Pitääpäs käydä katsomassa sitten sitä foorumia! :)
Mutta tuossa ei menekään ihan yksi yhteen nuo saamiset ja lähettämiset, vaikka olisikin Suomesta :)

PS. Oon tuolla foorumissa nimellä kiraffi (samoin kuin aika monessa muussakin paikassa lukuunottamatta LJtä ja irc-galleriaa)...
Mäkin tykkään noista eri teemaisista tageista :) Suklaatagiin oon ihan rakastunut ja sitten on monta kivaa teemakorttitagiakin! Tyypit tosiaan on ihan kivoja. Mä en ainakaan oo mihinkään huijareihin törmännyt tai en ainakaan oo tajunnut tulleeni höynäytetyksi...
Mä oon harrastanut sitä jo hieman yli vuoden eikä loppua vielä näy :) Tuolta mun profiilista saat lisää tietoa (jos et jo katsonut), kun siellä on linkki mun korttikirjanpitoon. Kyllä ne kortit sullekin pian löytää!
Joo siitä linkistäsi huomasinkin että harrastat sitä. Minä en vieläkään ole saanut itse takaisin mitään kortteja, mutta ei kai auta olla kuin kärsivällinen :)

Kävin myös siellä foorumilla ja näyttää aika mielenkiintoiselta! Kiva idea tosiaankin tuommoinen, että vaikkapa jotain suklaata lähetellään. Ja varmasti jos tuolla foorumissa joku huijaisi, niin kaikki siitä heti tietäisivät :)
Mä oon aloittanut tän 11.1. ja silloin lähettänyt ekat kortit. Ensimmäisen vastaanotin Espanjasta 26.1. eli parisen viikkoa siihen mulla meni.

Huijarit tulee kyllä esille ja melkein kaikista varmaan joku raportoi foorumilla ja sitten modet poistaakin niitä huijaavia käyttäjiä tuolta foorumilta.
Hih minulle on jo pari korttia tullut ja on tämä kyllä aika pelottavan koukkuun jättävää toimintaa :D

Tuo on hyvä homma, että poistelevat niitä huijaavia käyttäjiä ja että siellä on valvojat.
Jee! Ootko millä nimellä tuolla virallisella puolella ja foorumissa? :)
Oon nimellä biitti, mutta foorumissa en ole vielä mitään kirjoitellut. Tutkailemassa olen vasta käynyt siellä :P
Pystyykös tuolla muuten etsiskelemään nickin perusteella henkilöitä?
Siis tuolla postcrossing-sivulla vai foorumissa? Foorumissa pystyy haulla ja jäsenlistaa tutkailemassa. Virallisella pystyy, kun menee maaluetteloihin ja sieltä sitten selailee nikkejä. Voi myös suoraa kirjoittaa osoitteeksi http://www.postcrossing.com/user/nikki, jos siis tietää minkä nimistä etsii :)
hohoh. Toi nikki on joskus ollut jonkun nickname tuolla :D:D
Hömm, mistä virallisella paikalla pääsee maaluetteloihin kun olen tutkaillut, mutta en vieläkään ole löytänyt? O___o
Apua joku on varastanut minun nickin :D
(psst ihana ikoni, pidän varsin paljon jaska jokusesta ja kumppaneista!)
Pääset sinne, kun klikkaa ihan kenen tahansa käyttäjän perässä olevaa maakoodia tai maan nimeä (esim. etusivun uudet kirjautuneet sopii siihen mainiosti). Sivulla on sitten vetovalikko, josta vain valitsemaan oikea maa. Suora linkki Suomen listan kautta: http://www.postcrossing.com/country/FI
Oh katsos niinpäs onkin! Minulla sivusto vain jostain syystä lataa sitä todella kauan, mutta alussa ihmettelinkin että miksi täällä ei ole tälläistä ominaisuutta mutta no hyvä että on sittenkin :)